Kaşmir Kirpik janë gjeneratë e re e qerpikëve, e prodhuar nga një teknologji speciale polimer. 

Kaşmir Kirpik janë më të butë dhe kanë trashësi që të japin një pamje të syrit më të mbushur.

Janë 100% rezistent ndaj ujit dhe kanë fleksibilitet për shkak të strukturës së ndërtimit.

Kaşmir Kirpik kanë ngjyrë të zezë mat dhe një kuti e saj ka rreth 1900 fije qerpikësh.

Fillojnë nga 8mm-14mm dhe me trashësi 0.15mm.

Me Kaşmir Kirpik, çdo stiliste e qerpikëve mund të krijojë forma të ndryshme për mbjelljen e qerpikëve.

Procesi i mbjelljes së qerpikëve zgjatë 1 orë e gjysmë.

Pas mbjelljes së qerpikëve, kujdesi që duhet kushtuar qerpikëve është që 24 orë të mos preken me ujë, të mos fërkohen me duar dhe të mos përdoren krema me përmbajtje yndyrore rreth syrit.

Kujdesi më i mirë për qerpikët e mbjellur është krehja e tyre me brushën pa vaj çdo mëngjes.

Kasmir Kirpik Kosova 
Instagram – @kasmirkirpikkosova
Facebook – @kasmirkirpikkosova
Adresa: Rruga. Robert Dolli (prapa Rezonancës) Pejton, Prishtinë
Nr.kontaktues: +38349668455 / +38349256916