0Shares

Një foshnje dhe vëllai i tij më i madh janë braktisur nga nëna e tyre në Vietnam.

Banorët e tronditur kanë zbuluar foshnjen e mbështjellë në një batanije brenda një arke birre dhe 6 vjeçarin e ulur në tokë afër vëllait të tij.

Një video shokuese tregon momentin kur 6-vjeçari, i cili qan me të madhe, refuzon që të largohet nga vëllai i tij, ndërsa banorët mundohen t’i ndihmojnë.

Nëna e tyre i kishte zbritur nga një motoçikletë në orën 5 të mëngjesit dhe u kishte thënë që do shkonte të merrte benzinë dhe nuk u kthye kurrë më.

Policia është vënë në kërkim të prindërve të dy fëmijëve, kurse një punonjës në komunë ka thënë se foshnja është dërguar në spital.

Të Ngjajshme
Shfaq Komentet (0)