Doni që të rinoheni me diçka të re? Zgjedhni copën tuaj të preferuar nga koleksioni më i ri i Bella. Veshni pantallona të reja, fustan dhe minifund të ri dhe mos ngurroni të zgjedhni ngjyra pranverore me kualitet të lartë.

Koleksioni më i ri nga Bella

Zgjidhje e përsosur e pamukut, fijeve të mëndafshit, veshjeve të lehta dhe zgjidhje mes ngjyrave të ndryshme të shtypura në veshje, do të ju bëjnë të ndjeheni mirë dhe me vetbesim.

Koleksioni më i ri nga Bella

Zgjedhni veshjet tuaja me të cilat do të ju shikojnë të gjithë. Dukja juaj do të sjell freski dhe do të ju bëjë juve të shndritni në shoqërinë tuaj nëpër festa të ndryshme. Dukuni ndryshe dhe jini unikate, që të gjithë të ju shikojnë si zonjë e vertetë.

Koleksioni më i ri nga Bella

Veshjet e Bella janë të bëra nga material i veçantë me dizajne unikate, të punuara me detaje të cekura. Modelet e Bella do të ju japin dukje dhe komoditet të cilin do ta kërkoni ta keni edhe gjatë blerjeve të ardhshme.

Koleksioni më i ri nga Bella

Nëse ende nuk jeni bërë pjesë programit Lojalty, këtë mund ta bëni tani. Regjistrohuni tani.

Koleksioni më i ri nga Bella

Koleksioni më i ri nga Bella

Dyqanet e Bella në Shkup gjenden në City Mall, QTQ dhe QT Bunjakovec.

Dyqani i Bella në Skopje City Mall