LAJMI I FUNDIT:

Pozat seksuale që nuk i keni ditur se ekzistojnë

Pozat seksuale që nuk i keni ditur se ekzistojnë

Ju janë bërë monotone pozat klasike seksuale? Më në fund mund të plotësoni jetën tuaj seksuale me pozat të cilat do t’ju lodhin, por edhe do t’ju ofrojnë kënaqësi të jashtëzakonshme.

Jeni një çift pasionat dhe që doni të provoni gjëra të reja për të gjallëruar marrëdhënien tuaj seksuale?

Jepini njëri-tjetrit mundësinë për të provuar gjëra të reja.


– Shfrenoni fantazinë, transmeton Telegrafi.

Poza X

Derisa jeni të kthyer me fytyrë nga njëri-tjetri dhe me këmbë të shtrira, vendoseni këmbën tuaj të majtë sipër këmbës së saj të djathtë. Edhe ajo do të duhet ta bëjë të njëjtën gjë, pra ta vendosë këmbën e djathtë të veten sipër këmbës suaj të majtë. Menjëherë do të duhej që t’i afroheni, në mënyrë që të realizoni penetrimin. Pas kësaj, menjëherë të dytë shtyhuni prapa derisa këmbët tuaja të formojnë shkronjë X.

David Copperfield

Magjia galuc në jastëk, që duhet të bëhet nën vithet e femrës. Në atë mënyrë ngre kërdhokullat e veta për një shkallë mjaftueshëm për mashkullin i cili do ta kënaqë me orale.

Merimanga

Derisa puthiteni me njëri-tjetrin, këmbët e saj duhet të jenë të lakuara në gjunjë, të hapura mjaftueshëm që ta përthekojë nga të dyja anët mashkullin.

Engjëlli në dëborë

Kjo pozë, vërtet, i ngjan pozës misionare, por që ka një ndryshim. Në vend që femra të jetë sipër mashkullit, ajo duhet të jetë në pozitë të shtrirë, derisa ai duhet të jetë i kthyer në bark, duke u mbajtur me duar në dysheme. /Telegrafi/