Pozë në të cilën trupat janë të gërshetuar në rrjetën seksi të merimangës ju mundëson kontaktin me sy, të cilat me siguri mund të jenë afrodiziak...

Uluni të dy në krevat të kthyer nga njëri-tjetri. Këmbët tuaja janë të shtrira drejt partneres, ndërkaq të saj drejt jush, andaj ngjasojnë me rrjetën e gërshetuar të merimangës, ndërkaq duart ju shërbejnë si mbështetëse.

Afrojuni njëri-tjetrit derisa partnerja juaj të ulet sipër jush. Vithet e saj janë midis këmbëve tuaja të hapura, gjunjët e saj janë të lakuar derisa shputat gjenden jashtë kërdhokullave tuaja, mirëpo në krevat.

Kur t’i gërshetoni trupat, lëvizni para-prapa dhe kënaquni me prekjet e zjarrta, – transmeton Telegrafi.

Bëjeni këtë pozë edhe më interesante ashtu që partnerja juaj të kapet për duart tuaja dhe të ngrihet derisa të mos arrijë pozicionin galiç. /Telegrafi/