Vittorio Sgarbi, kritik arti dhe politikan italian vazhdon të jetë i bindur se coronavirusi nuk ekziston.

Ky sipas tij është një rrezik i shpikur dhe që vendimet e qeverisë janë një marrëzi.

Ai është tallur edhe me Presidentin e Republikës që ka thënë se duhet ruajtur qetësia, por nga ana tjetër duhen marrë masa të rrepta.

Sa për virologët që kanë dhënë alarmi, Sgarbi nuk përmbahet: Po tallen me ne dhe kanë zbuluar virusin e bythës. Asgjë nuk ka sipas tij.

Shokon ish-deputeti italian: Kam bërë 350 herë seks në Parlament Shokon ish-deputeti italian: Kam bërë 350 herë seks në Parlament

Shpjegimi është fare elementar:

Sa herë vjen dimri ne ftohemi.

Nuk i besoj coronavirusit. Po përpiqen të kalojnë diçka tjetër nga pas. Sigurisht ka ca viruse si zakonisht, por jo të ndërrojmë jetën tonë.

Këshilli i Ministrave? Këshilli i koqeve. Grisni bythën!

Mbyllni televizorin. Shikoni vetëm Porno! Ka më shumë të vërteta aty. /javanews.al/