Policia e Kosovës pas ndërmarrjes së veprimeve të vazhdueshme hetimore dhe operacionale lidhur me rastin e raportuar me datën 11.07.2019, e cilësuar në fillim si “vdekje e dyshimtë”, me datën 16.07.2019 rreth orës 19:55 nga njësitë policore të Stacionit Policor të Fushë Kosovës është arrestuar personi i dyshuar me inicialet: S. O. mashkull/ashkali/kosovar lindur me 1999.

Vdekja e 11 vjeçarit në Fushë Kosovë, KOMF kërkon përgjegjësi nga shteti Vdekja e 11 vjeçarit në Fushë Kosovë, KOMF kërkon përgjegjësi nga shteti

“Rasti i raportuar me datën 11.07.2019 fillimisht është cilësuar si “vdekje e dyshimtë” ndërsa pas veprimeve hetimore dhe operacionale dhe me urdhër të prokurorit të shtetit ky rast është rikualifikuar si vepër penale “vrasje e rëndë”.

Prokuroria thotë se janë gjetur disa shenja të dhunës në trupin e 11 vjeçarit të vdekur Prokuroria thotë se janë gjetur disa shenja të dhunës në trupin e 11 vjeçarit të vdekur

Personi i arrestuar, i dyshuar për veprën penale “vrasje të rëndë”, me urdhër të prokurorit kompetent është intervistuar në prezencë të avokatit mbrojtës dhe pas intervistimit është dërguar në mbajtje për procedura të mëtejme ligjore”, thuhet në njoftimin e policisë./Telegrafi/