Është gjithmonë e rëndësishme të kontrolloni dy herë se ku po parkoni makinën tuaj.

Duke u thënë kështu, ajo këshillë jepet në mënyrë tipike për të shmangur parkimin ilegal ose në mënyrë të çuditshme.

Megjithatë, në rastin e këtyre punonjësve të policisë, mos kontrollimi se ku ata parkuan, në fakt rezultoi në dëmtimin e makinës së tyre.

Sipas mediave të huaja, përcjell Telegrafi, incidenti ndodhi në Leeds, Britani të Madhe, ku policët në fjalë, të paktën në mendjen e tyre, parkuan Peugeot 308 e tyre në atë që ata menduan se ishte një vend i sigurt.

Sidoqoftë, pak më vonë, dëshmitarët raportuan se dëgjuan një zhurmë të fortë, pastaj panë Peugeot të ngritur në ajër “nga hunda”.

Siç doli, shtyllat në rrugë, të cilat shtrihen dhe çohen nga toka në një kohëmatës për të bllokuar trotuarin nga makinat, kishin “ngritur në këmbë” Peugeot, duke shkaktuar dëme në pjesën e poshtme të tij. /Telegrafi/