Është sezoni i ajvarit dhe ashtu si ky ushqim i preferuar që po shitet jashtëzakonisht shumë, ka edhe interesim po aq të madh për modelin e Dacias, Sanderon e ri.

Ishte distributori i autorizuar më i madhi në vend, Auto Mita, që ofroi një mundësi të re për të hequr brengën nga rrugëtimi i gjatë dhe i mundimshëm me vetura të reja.

Tani kjo është më e thjeshtë me Dacia Sanderon e ri, që mund të sigurohet me çmim sa një ajvar në ditë.

Kjo ofertë është përqafuar nga një interesim i hatashëm i dashamirëve të veturave, që për një kosto modeste plotësuan dëshirën e ngasësve për një drejtim komod të veturës.

Dacia Sandero i ri mund të bëhet i juaji, teksa shitjet e mëdha po vazhdojnë.

Për vetëm 3.50 euro në ditë, Dacia Sandero i ri bëhet i juaji duke përfshirë:

– 5 vjet garancion
– 1 vjet sigurim Kasko
– 1 servis falas
– Interes 5%

Për më shumë kontakt në faqen zyrtare të Renault dhe Dacia – Auto Mita, faqen e Facebook dhe në numrin e telefonit: 045 68 68 68 dhe 049 955 500.

/Telegrafi/