Gjatë kohës së karantinës kemi kaluar shumë kohë në rrjete sociale dhe na ka rastisur të shohim lajme e ndodhi nga me te ndryshmet, mirëpo deri tani nuk e kemi ditur se sa shumë na ka munguar edhe diçka tjetër.

Ajo është loja më atraktive në vend, “60 sekonda”, e cila zhvillohej vazhdimisht në rrjetin e supermarketeve Interex, ku në të cilën janë përzgjedhur shumë fitues deri më tani.

Interex në faqen e tyre zyrtare në Facebook kanë paralajmëruar rikthimin e kësaj lojë dhe shumë surprizave tjera.