LAJMI I FUNDIT:

A po e rollit njo me spec deri te pasit!

A po e rollit njo me spec deri te pasit!

Ajo që do të mbajmë gjatë në mendje për këtë verë është Kampionati Evropian dhe i nxehti afrikan.

Emocionet e forta dhe stresin që po na dhurojnë çdo ditë janë të papërshkrueshme, çdo minutë dhe sekond duke përcjellë me vëmendje se nga po shkon topi.

Kur jemi në emocion gjithmonë kërkojmë të hamë diçka që është pikante që bashkë me lojën na dhurojnë ndjesi të papërshkrueshme si shembull Patos Rolls me spec.

Pse jo me ‘rollit njo me spec deri të pasitet topi’?

Mos harroni që përderisa e ‘rollitni’ një Patos Rolls nuk po përcjellni fitoren e lojëtarëve por edhe ju mund të jeni pjesë e fitores së disa shpërblimeve.

Merrni pjesë në lojën shpërblyese dhe përjetoni një aventurë të paharrueshme derisa të fitoni dhuratat që do t’i keni përjetësisht në kujtime.

Kërkoni kuponin brenda paketimeve të Patos-it. Kuponët përmbajnë lojtarët më të mirë të kombëtareve më të fuqishme evropiane. Mbledhni më pas kuponët, ngjitni ato në albumin e veçantë dhe për çdo faqe të mbushur, ju fitoni një shans për të fituar dhurata fantastike.

Në momentin që keni mbushur një faqe të albumit, do të keni mundësinë të fitoni një nga këto shpërblime ekskluzive:

– 333 Dëgjuese bluetooth

– 222 Topa futbolli

– 111 Smart watch

– 99 Tableta

– 99 Samsung A05

– 11 Trotineta

– 5 Sony PS5 dhe 

– 5 iphone 15

Pa Patos, s’bon, pa to s’kqyret loja!

Në trend Ekonomi

Më shumë
Në çdo cep të Prishtinës dhe Kosovës - veza REAs është zgjedhja juaj ideale për proteina, Omega 3 dhe vitaminat esenciale

Në çdo cep të Prishtinës dhe Kosovës - veza REAs është zgjedhja juaj ideale për proteina, Omega 3 dhe vitaminat esenciale

Kosmonte Foods
Shoqëria që përgatit ushqim bashkë, qëndron bashkë!

Shoqëria që përgatit ushqim bashkë, qëndron bashkë!

MEKA HALAL FOOD
Planifikoni të udhëtoni drejt Prishtinës, shfrytëzo ofertat e kompanisë më serioze në tregun e fluturimeve

Planifikoni të udhëtoni drejt Prishtinës, shfrytëzo ofertat e kompanisë më serioze në tregun e fluturimeve

Prishtina Ticket
Mendoni të bleni një veturë të përdorur? Ja si të shmangni çdo rrezik me një kontroll të thjeshtë për herë të parë në Kosovë!

Mendoni të bleni një veturë të përdorur? Ja si të shmangni çdo rrezik me një kontroll të thjeshtë për herë të parë në Kosovë!

Euro Auto Ekspertizë - Dynomark
Nëse bleni online harçin e shtëpisë, zbritje e vazhdueshme dhe transport falas

Nëse bleni online harçin e shtëpisë, zbritje e vazhdueshme dhe transport falas

Rryma më lirë verës

Rryma më lirë verës

Kalo në kategori