Të gjithë e kemi bërë atë gjë, kur fillon të bie shi, kur ne vetëm vrapojmë dhe vrapojmë në pikën më të afërt të strehimit.

Reklama

Madje shpeshherë këtë e bëjmë pa u kujdesur shumë për vendin ku do të shkojmë – qoftë në një portë dyqani ose te makina juaj.

Në fakt, nganjëherë bie një shi aq i fortë sa në të vërtetë nuk mund të shohim se ku po shkojmë derisa të arrijmë në destinacionin tonë.

Dhe kjo mund të jetë situata kur gjërat bëhen të rrezikshme, përcjell Telegrafi.

@therealkevo2

I don’t think this video properly demonstrate the instant fear that possessed my body🤣 #fypシ #storytime #getout #run #blm #wtf

♬ original sound – Kevin Wiredu

Kjo është pikërisht ajo që i ndodhi një personi i cili me shpejtësi shkoi për t’i shpëtuar një reshje të papritur shiu.

Reklama

Burri, Kevin Wiredu, i cili quhet me emrin therealkevo2 në TikTok, po i jepte gjyshes së tij një takim për fizioterapistin e saj, kur qiejt u hapën.

Reklama

“Kjo nuk është makina ime”, tha ai. “Nuk mendoj se kjo video demonstron si duhet frikën e menjëhershme që pushtoi trupin tim”.

Kur u pyet pse ai ndaloi për të filmuar një video për TikTok në vend që të largohej nga atje, ai u përgjigj: “Askush nuk do të më besonte vetëm me fjalë”. /Telegrafi/