Aplikacioni i bisedës zanore të tifozëve të lojërave Discord tani është i disponueshëm në tastierën PlayStation 5, është njoftuar pas një përmirësimi të fundit të sistemit të konsolës.

Risi të shumta në tastierat PlayStation 5 erdhën me përditësimin më të fundit të softuerit të sistemit.

Një nga ato që i kënaqi më shumë lojtarët ishte lidhja e Discord dhe PlayStation Network.

Një tjetër lajm i mirë është se përdoruesit do të jenë në gjendje të përdorin Discord në tastierën PlayStation 5 për të komunikuar me përdoruesit/miqtë që përdorin të njëjtin program në desktop, ueb, tastierë ose celular.

Discord ka transferuar të gjitha veçoritë e tij në rrjetin PS5 në mënyrë që të gjithë përdoruesit të mund të shohin se çfarë loje po luani, kur jeni online apo jo, dhe kjo e bën lidhjen dhe luajtjen shumë më të lehtë. /Telegrafi/

Reklama