Një pilot i paemëruar e ka kryer një lëvizje të vështirë në ajër, që do të mund ta lante të tërin në ujë.

Derisa po fluturonte mbi një gadishull të Los Angeles të Shteteve të Bashkuara, ai rrotulloi fluturaken për 360 shkallë, ndërsa e kishte përpara një gotë me ujë deri në gjysmë, transmeton Telegrafi.

“Jam inspiruar nga piloti i famshëm Bob Hoover, i cili në mes të rrotullimit, mund të zbrazte ujë nga bokalli. Por, unë jam shumë larg kësaj”, ka shkruar ai për akrobacinë ajrore.

Ngjarja që është realizuar para dy jave, e tregon momentin e pabesueshëm të rrotullimit, teksa gota nuk lëvizë asnjë centimetër. Për të treguar likuiditetin dhe që nuk është ndonjë mashtrim, piloti e merr gotën dhe kthen një gllënjkë. /Telegrafi/