Petrol Company në kuader të kampanjës së saj humanitare “Nga një cent për cdo litër, gëzojmë 8-të familje”, ndërtoi tri shtëpi për familjet në nevojë si dhe shtëpia e katërt është në proces sipas saj.

Me këtë kampanjë Petrol Company ka startuar muaj me parë ku dhe ka premtuar ti ndërtoj 8 shtëpi për 8 familje skamnore, duke ndarë nga 1 cent për çdo liter prej fitimit te sajë. Besohet që kampanja ka qenë shumë e qëllume për klientët e saj dhe me gjerë ku dhe është mirepritur shumë pasi që kjo ka bërë edhe të mundur ndërtimin e shtëpive më shpejtë se që ështe menduar si dhe ka ndikuar në rritjen e klienteles së saj.

Petrol Company këtë vit është thirrur si kompania më humane në vend pasi që siç dihet ka pasur shumë aktivitete humanitare gjatë gjithë vitit.

Aktivitetet e saje kryesisht jane adresuar te fëmijët dhe familjet në nevojë :

1- Shpëndarja e pakove ushqimore për festën e Fitër Bajramit për 85 familje në nevojë në komunen e Fushë Kosovë.
2- Dhurata me 1 Qershor për fëmijet në spitalin e Pediatrisë (në repartin e leokemisë), për 40 fëmijë të hospitalizuar.
3- Ushqim (iftarë) për 80 banoret e shtëpisë së pleqëve në Prishtinë.
4- Pako ushqimore për festen e Kurban Bajramit për 70 familje në nevojë në Komunen e Pejës.
5- Shpërndarja e 100 Çantave për fëmijet e Sos Fshatrave.

Petrol Company do të vazhdojè të ndertojë edhe 5 shtëpi tjera ashtu siç edhe ka premtuar me kampanjen e saj.

Ne urojmë që edhe kompani tjera të marrin shembullin e Petrol Company dhe të gëzojnë shumë familje kosovare të cilat kanë nevojë për kulm mbi kokë apo të ju dalin ndihmë edhe në forma tjera.

artikull i sponsorizuar