Nga një cent për çdo litër, gëzojmë 8-të familje”, ky është slogani i kampanjës humanitare nga Petrol Company që ka vendosur të ju del ndihmë 8-të familjeve në nevojë me qëllim të ndërtimit të 8-të shtëpive për këto familje.

Për çdo litër të blerë në Petrol Company do të ndahet nga një cent, kështu do tu sigurohet 8-të familjeve skamnore të kenë kulm mbi kokë. Pjesë e kësaj kampanje janë edhe klientët besnik të Petrol Company-së ku me furnizimin e tyre në Petrol Company do të bëhet e mundur realizimi i kësaj kampanje humanitare.

Kampanjës mund ti bashkohen të gjithë ata që dëshirojnë të japin kontributn e tyre për ndërtimin e 8-të shtëpive, kjo mund të bëhet vetëm duke u furnizuar në Petrol Company. Shpërndarja e çelësave për shtëpitë e ndërtuara nga mjetet e grumbulluara do të bëhet në mënyrë transparente, në përcjelljen e mediave!

Furnizohuni në Petrol Company dhe bëhuni pjesë e kësaj kampanje duke i bërë të buzëqeshin familjet në nevojë! Kjo kampanjë humanitare mbështetet edhe nga Telegrafi dhe mobilieria Iliria! /Telegrafi/