Si pasojë e ngjarjeve të fundit, kompani të ndryshme të të gjitha industrive i kanë rritur çmimet – por kjo nuk vlen për Petrol Company.

Petrol Company faktikisht i ka liruar derivatet deri në 15% në të gjitha pikat e veta të shitjes.

Këto janë çmimet që kjo kompani po i ofron:

Çmimet e furnizimit me shumicë Diesel (autobus, kamion, taksi): 0.88 cent – 0.89 cent
Çmimet e furnizimit me pakicë Diesel (automjete) : 0.94 – 0.96 cent
Çmimet e furnizimit me benzinë (automjete): 0.94 deri në 0.98 cent.

Veç kësaj, kompania ka vazhduar me çmimet e tyre të njëjta në marketet “One Stop Shop” – ku madje në disa artikuj sjell edhe oferta të ndryshme me çmime speciale.

Ofertat aktuale dhe çmimet e njëjta, Petrol Company është duke i ofruar edhe në restorantet e tyre “Be Happy”.