Rrjeti i restoranteve “Be Happy” i cili është brend i Petrol Company, për nderë të muajit të shenjtë të Ramazanit për herë të dytë ka përgatitur iftarë për 77 rezidentët në Shtëpinë e Pleqve në Prishtinë.

Iftari u është përgatitur nga profesionistët e kulinarisë të “Be Happy Restaurant” dhe u është dërguar me menu të plotë të shoqëruar me pije të ndryshme. Ushqimet u dërguan sigurisht duke marrë paraprakisht leje nga institucionet përkatëse dhe duke i respektuar me përpikëri masat kundër COVID-19.

Falënderime të shumta ka pasur drejtuar përgjegjësve të Restorantit “Be Happy” si dhe lutje të shumta drejtuar pronarëve të “Petrol Company”, që trokiti në derën e tyre pikërisht në ditët e muajit të shenjtë të Ramazanit.

Ky gjest human u pritë shumë mirë nga stafi i shtëpisë së pleqve, kurse përgjegjësit e “Be Happy Restaurant” falënderuan stafin në Shtëpinë e Pleqve për pritjen që ju është bërë dhe për trajtimin dinjitoz që ju bëjnë banoreve të kësaj shtëpie.