Çdo aktivitet i juaji duhet të ketë një veshje të caktuar

Sigurisht ju mund të keni një stil tuajin i cili ju bën të dalloheni nga të tjerët gjithmonë, por nëse përdorni një stil të ndryshëm për çdo aktivitet që bëni, do të dukeni akoma më tërheqëse.

Është mirë që të bëni të mundur të dallohet ndryshimi i stilit tuaj midis veshjes së punës, veshjeve që përdorni në fundjavë, për një mbrëmje serioze apo për një festë me miqtë.

Mund të jetë e vështirë të sajoni kombinime të reja përditë, por me pak imagjinatë dhe me këshillat e duhura ju mund të arrini të kombinoni rrobat tuaja në mënyra të ndryshme.

Shikoni se çfarë stili këshillohet për aktivitetet e ndryshme dhe frymëzohuni për të zgjedhur sesi do të jetë veshja juaj e radhës.

Veshja e këshilluar për punë

Veshja e këshilluar për punë

Veshje e përshtatshme për të kaluar paraditen

Veshje e përshtatshme për të kaluar paraditen

Veshje e përshtatshme për një takim zyrtar

Veshje e përshtatshme për një takim zyrtar

Veshje e përshtatshme për një mbrëmje me miqtë

Veshje e përshtatshme për një mbrëmje me miqtë

Veshje e përshtatshme për një festë pune apo familiare

Veshje e përshtatshme për një festë pune apo familjare