Trendet e stampimeve ndryshojnë çdo vit, por çdo herë janë bukura dhe elegante.

Por, ka disa prej tyre të cilat janë në trend tash e një kohë të gjatë.

Më poshtë gjeni pesë që nuk do të dalin nga moda së shpejti:

Stampim leopardi

Vija

Katror

Lule

Pika

Jo të gjitha këto stampime do të jenë në trend përgjithmonë

Mos harroni, jo çdo send me një stampim klasik është në fakt një artikull klasik. Ju mund të keni një palë këpucë me stampime leopardi, por nuk do të jetë në trend përgjithmonë. /Telegrafi/