Miqtë tanë janë zakonisht njerëzit më të afërt, pas familjes. Mirëpo, ndodh që të biesh në dashuri me miken më të mirë dhe ndjen frikë se kjo ndjenjë nuk është e dyanshme

Gjithsesi, zemrat nuk mund t’i komandojmë, prandaj më poshtë mund të lexoni shenjat që tregojnë se miku i ngushtë po ndjen diçka më shumë se miqësi për ju:

Ndihma

Një mik do të ndihmojë gjithmonë dhe nuk ka dyshim për këtë. Por nëse ata lënë të dashurën, punën ose miqtë e tjerë për t’ju ndihmuar, ndjenjat e tyre me siguri po shkojnë përtej miqësisë.

Dhuratat

Miqtë japin dhurata të vogla pa asnjë arsye. Një person i dashuruar dëshiron t’ju bëjë përshtypje dhe blen gjëra të shtrenjta për të cilat gjithmonë keni ëndërruar.

Mbështetja

Miqtë janë gjithmonë të gatshëm t’ju mbështesin gjatë ditëve tuaja më të errëta. Mirëpo, ata qëndrojnë objektivë. Një mik që ju do ndryshe mban gjithmonë anën tuaj.

Shumë vëmendje

Shokët tanë kanë miqtë e tyre me të cilët duan të kalojnë kohën. Një person që ju do juve, gjithmonë preferon të qëndrojë me ju.

Kujtimet

Një person mund të harrojë ndonjë nga historitë tuaja. Mirëpo, miku që ju do, do të kujtojë gjithmonë çdo gjë që t’i thoni. /Telegrafi/