Me kalimin e muajit shtator, është koha të ndaloni së menduari se si t’i kombinoni sandalet tuaja dhe të filloni të mendoni për këpucët e reja të vjeshtës.

Pas hulumtimit përmes fotografive të stilit të përditshëm apo stilit të rrugës, më poshtë kemi përmbledhur disa nga tendencat e preferuara të këpucëve të vjeshtës – ato që i përmbajnë të dyja: janë të bukura për t’u parë dhe praktike në mot të keq.

Nga çizmet e stilit Western e deri  në ato me teksturë kafshësh, këto janë disa nga këpucët që ju duhet  t’i posedoni këtë vjeshtë për një pamje sa më mbresëlënëse. /Telegrafi/