Kompania Dromeas padyshim se është liderë botërore në fushën e mobilieve, duke i sjell gjithmonë në treg produktet më kualitative me çmimet më të volitshme.

Pasi që kompania njihet për kreativitetin, kualitetin dhe rehatinë e produkteve, më poshtë jua sjellim 5 ndër karriget më të përsosura që Dromeas i ofron për klientët e vet.

Karrigeja ACTION

Kjo karrige siguron rehati gjatë punës. Njihet për kualitetin e shkëlqyeshëm, dizajnin inovativ dhe çmimin atraktiv!

ACTION e ka aftësinë të stabilizohet në 5 pozicione, e ka sistemin “anti-panik”, i rregullohet lartësia e ulëses, mund ta përshtatni lartësinë e mbështetëses së shpinës dhe të duarve, ndërkaq pjesa e epërme e mbështetëses së duarve edhe mund të rrotullohet.

Këto janë vetëm disa prej karakteristikave të kësaj karrige të mahnitshme!

Karrigeja SMART

Karrige e thjeshtë dhe me stil që i ofron për përdoruesin të gjitha benefitet që janë në dispozicion.

SMART ofron rehati, lëvizje të sinkronizuar të ulëses dhe shpinës me sistem prej 5 pozicioneve dhe sistem anti-panik (sinkro).

Mbështetëset e duarve mund të përshtaten sipas nevojave të përdoruesit!

Karrigeja REFLEX

REFLEX është një karrige inovtive për zyrë që dallohet për dizajnin e vet ergonomik dhe estetikën.

Kjo karrige i përgjigjet direkt ndryshimit të pozitës së trupit gjatë punës me një përshtatje automatike të mbështetëses së shpinës.

Ndiqeni videon e mëposhtme për ta parë një prezantim të hollësishëm për karakteristikat që i ofron kjo karrige mbresëlënëse!

Karrigeja SMART D

SMART D është një karrige rrotulluese e cila ka një mbështetëse të gjatë të shpinës që përbëhet nga poliuretani.

Karrigeja përbëhet nga kualitetet më të larta në treg dhe është në dispozicion në shumë ngjyra.

Karrigeja ACTION D

Qysh në shikim të parë mund ta vëreni se karrigeja ACTION D siguron rehati të mahnitshme gjatë orarit të punës.

Me një çmim të volitshëm, dizajn të bukur e rehati maksimale, ACTION D vjen me karakteristika të shumta të cilat e bëjnë atë ideale për secilin përdorues.

Përndryshe, kompania Dromeas është e certifikuar me ISO 14001, EMAS, PEFC, etj. dhe i furnizon me mobilie disa prej institucioneve e kompanive më të rëndësishme në botë, siç është Coca Cola, Komisioni Evropian, CERN-i, aeroportet e ndryshme ndërkombëtare, etj.

Lidhur me ofertat dhe çdo informacion shtesë, kontaktoni në:

Tel: +383 49 463 800

E-mail: dromeasks@gmail.com

FACEBOOK: Dromeas Kosovë