Janë duke iu thinjur flokët?

Atëherë s’keni nevojë të brengoseni, pasi që një studim ka zbuluar se 72% e femrave i vlerësojnë më seksi meshkujt me thinja.

Disa femra thonë se një pamje e tillë tregon se jeni kujdestar të mirë, ose jeni më të dalluar dhe më me përvojë se shokut tuaj.

Për ta dëshmuar këtë, mjafton t’i shihni yjet si George Clooney apo John Slattery.

Zonjave iu duken këta të dy tejet seksi falë flokëve që kanë.

Megjithatë, nuk qëndron gjithçka te fakti se keni flokë të thinja, por edhe te mënyra si kujdeseni për to. Ekspertët rekomandojnë që çdo ditë t’i rregulloni dhe mirëmbani flokët.  /Telegrafi/