LAJMI I FUNDIT:

Përkushtimi ndaj pacientëve – historia e suksesit të KosovaMed në kujdesin paliativ sipas modelit gjerman

Përkushtimi ndaj pacientëve – historia e suksesit të KosovaMed në kujdesin paliativ sipas modelit gjerman

KosovaMed Healthcare është një kompani që po udhëheq rrugën në kujdesin paliativ në Kosovë. 

Kujdesi paliativ është një lloj kujdesi që fokusohet në përmirësimin e cilësisë së jetës së pacientëve me sëmundje të rënda. Mund të ofrohet krahas trajtimit ose kur shërimi nuk është më i mundur. Kujdesi paliativ mund të ndihmojë në lehtësimin e dhimbjes dhe simptomave, si dhe për të ofruar mbështetje emocionale dhe shpirtërore për pacientët dhe familjet e tyre.

Në Kosovë, kujdesi paliativ është ende një fushë relativisht e re. Megjithatë, KosovaMed Healthcare është një kompani që po udhëheq rrugën në ofrimin e shërbimeve të kujdesit paliativ me cilësi të lartë.

Ata ofrojnë një sërë shërbimesh, duke përfshirë menaxhimin e dhimbjes, lehtësimin e simptomave dhe mbështetjen emocionale.

Kjo kompani është e vetmja kompani në Kosovë që është e specializuar në shërbimet mjekësore paliative. Kompania ka një ekip mjekësh dhe infermierësh me përvojë, të cilët janë të përkushtuar për të ofruar kujdesin më të mirë të mundshëm për pacientët e tyre.

KosovaMed është duke investuar në pajisjet më të fundit dhe teknologjinë mjekësore për të siguruar që qytetarët të kenë qasje në trajtimin më të mirë. Në bashkëpunim me institucionet publike shëndetësore, ata kanë ndërtuar qendra të avancuara mjekësore në komunat e Kosovës. Kjo është e rëndësishme për të përmirësuar aksesin në trajtim mjekësor për qytetarët, veçanërisht në rajonet më të largëta.

Ajo se çka e dallon KosovaMed është fakti se ata janë kompania e vetme në Kosovë që ka arritur të përmbushë standardet e larta të certifikimit ISO për shërbimet mjekësore. Ky fakt konfirmon përkushtimin e tyre për cilësi dhe profesionalizëm në çdo aspekt të ofrimit të shërbimeve. Standardet ISO janë të njohura ndërkombëtarisht dhe tregojnë përpjekje të vazhdueshme për përmirësim.

Përkushtimi i KosovaMed ndaj përsosmërisë dhe inovacionit është nderuar edhe me çmime të shumta. Duke filluar nga titulli “Honorary Doctor of Excellence in Leadership and Humanitarian Services” dhe “Excellence in Healthcare Services”, nga “The Board of Governors of GFSEN Worldwide” me seli në Manchester të Mbretërisë së Bashkuar.

KosovaMed Healthcare është një burim i vlefshëm për pacientët dhe familjet në Kosovë. Ata ofrojnë kujdes të cilësisë së lartë dhe bëjnë ndryshim në jetën e atyre që kanë më shumë nevojë për të.

Për më shumë informacione kontaktoni:

Facebook: KosovaMed Healthcare

Instagram: kosovamed

Tel: 043 746 153

Email: info@kosovamed-hc.com