LAJMI I FUNDIT:

PËRKORJE

PËRKORJE

Poezi nga: Antonia Pozzi
Përktheu: Maksim Rakipaj

Nëse ndonjëra nga fjalët e mia të shkreta
të pëlqen
dhe ti ma thua
qoftë dhe vetëm me një vështrim
do të shkrihem fare
në një buzëqeshje
por dhe një drithërimë
do të kem
si një nënë e re
që skuqet madje
kur një kalimtar i thotë
se fëmija i saj është shumë i bukur.