LAJMI I FUNDIT:

Përjetoni panoramën e vërtetë me familjen tuaj në Panorama Residence në Ferizaj nga Cima Construction

Përjetoni panoramën e vërtetë me familjen tuaj në Panorama Residence në Ferizaj nga Cima Construction

Një banesë që është pjesë e një kompleksi me ndërtim të standardeve evropiane, që përveç se ju bën të ndjeheni të sigurt do t’iu falë: rehati, kënaqësi dhe relaksim. Investim për të cilin nuk do të pendoheni se e keni bërë e do të jeni falenderues çdo ditë teksa jetoni në të dhe krijoni e ndani momentet më të bukura të jetës.

Panorama Residence, ashtu si edhe vet emri është një panoramë e vërtetë e vendosur në ambient piktores, në një një lagje e cila ka koncept të mbarë e të rregullt me të gjitha stadardet e plotësuara. Ky kompleks banesor në Ferizaj  ka hapësira të gjelbruara, kopshte për fëmijët tuaj, shkollën fillore dhe të mesme, këndet për lojëra  e po ashtu edhe objekte afariste që mund t’i shfrytëzoni për biznesin që keni menduar ta krijoni ose jeni duke e zgjeruar.

Larg zhurmës, pluhurit e guzhmës së qytetit, ju do të jetoni në qetësi të plotë e do të shijoni tej mase bukuritë e lagjes ku është e vendosur Panorama.

Në këtë kompleks janë paraparë 108 banesa dhe 12 penthouses, gjithsej 6 blloqe. Të gjitha këto banesa do të kenë sipërfaqe nga 97 deri 159 m2.

Përparësitë tjera të këtij kompleksi banesor janë:

20 minuta larg qytetit,

2.8 km nga qendra e qytetit të Ferizaj-it

3.8 km nga kyqja në autostradën ‘Arbër Xhaferi”.

Me një shtrirje përgjatë Maleve të Sharrit, Panorama Residence është vendi ideal ku ju mund t’i ofroni një jetë të qetë dhe të shëndetshme fëmijve tuaj.

Për më shumë informacione:

Facebook: Cima Construction

Nr.tel:+383 49 509 090

E-mail:cima.shpk@gmail.com

Artikull i sponzorizuar