Nëse të shikuarit filma në platforma televizive (Netflix, HBO etj.) ju është dukur ndonjëherë humbje kohe, tash ekziston mundësia të fitoni para në këtë mënyrë.

Planifikohet që së shpejti të hyjë në tregun e Shqipërisë një platformë e re televizive dhe Pyper si kompani e hulumtimeve është në kërkim të personave që për herë të parë në Shqipëri:

-Do ta kenë mundësinë ta testojnë këtë platformë të re

-Do të kompensohen financiarisht për angazhimin e tyre

-Projekti do të zgjasë 4 javë

-Angazhimi në këtë projekt do të jetë rreth 2 orë në javë

Që të merrni edhe ju pjesë në këtë projekt, Pyper ju fton ta plotësoni pyetësorin në vijim që të mund të ju kontaktoj për udhëzimet tjera nëse kualifikoheni për pjesëmarrje në hulumtim.

Linku i pyetësorit