LAJMI I FUNDIT:

Për një shtëpi të pastër – a jeni gati për Javën e Pastrimit?

Për një shtëpi të pastër –  a jeni gati për Javën e Pastrimit?

Pas një vere të gjatë, kemi nevojë që ta ndjejmë aromën e pastërtisë në gjithë ambientin shtëpiak. Të gjithë e dimë se sa është e rëndësishme mirëmbajtja e pastërtisë në gjithë hapësirën dhe rrethin ku jetojmë.

Përbrenda dhe jashtë shtëpisë, ka vende të cilat duhet pastruar në vazhdimësi, madje disa nga to, duhet pastruar për çdo ditë, e disa të tjera edhe për çdo javë. Vendbanimi ynë, shtëpia jonë, është një hapësirë dhe vend që kërkon një përkushtim të madh higjienik.

Me një fjalë, pastërtia është vet jeta jonë!

Zinxhiri i marketeve Viva Fresh Store, në të gjitha pikat e saja në tërë Kosovën, tashme ka përgatitur një ofertë ekskluzive dedikuar mirëmbajtjes dhe higjienës shtëpiake.

Nga data 13 e deri me 19 Shtator, vjen “Java e Pastrimit” me oferta dhe zbritje, në gjithë gamën e gjerë të produkteve dhe pajisjeve të cilat janë të domosdoshme për higjienën shtëpiake. Në ofertë përfshihen produktet dhe pajisjet më së të nevojshme, të cilat ndihmojnë dhe lehtësojnë punën e pastërtisë.

Përmes kësaj oferte ekskluzive, ju keni mundësi, që me një kosto të ulët, të arrini të krijoni një pastërti të duhur dhe të pashmangshme, në gjithë ambientin tuaj shtëpiak.

Një shtëpi e pastër, është një mundësi e madhe, për një shëndet të mrekullueshëm.

Për më shumë, shih ofertat me produkte dhe pajisje higjienike apo vizitoni faqen zyrtare në “facebook”;


Artikull i sponzorizuar

Në trend Ekonomi

Më shumë
Cilat janë veshjet që tregojnë karakter tek burrat

Cilat janë veshjet që tregojnë karakter tek burrat

Melodia Px
Hyjnë në grevë 250 punëtorë të UP-së, shkak pagat e ulëta

Hyjnë në grevë 250 punëtorë të UP-së, shkak pagat e ulëta

Ekonomi
Rrëfimi i punëtorëve që erdhën nga Bangladeshi: Jeta në Kosovë është shumë e mirë

Rrëfimi i punëtorëve që erdhën nga Bangladeshi: Jeta në Kosovë është shumë e mirë

Ekonomi
Zgjidhe problemin e prishjeve për 3 euro në muaj me Hausmeister

Zgjidhe problemin e prishjeve për 3 euro në muaj me Hausmeister

Hausmeister
Sistemi i shumëpritur i Rimbursimit të Depozitave po vjen edhe në Kosovë - së shpejti do të paguheni për shishet e plastikes, qelqit dhe kanaçet

Sistemi i shumëpritur i Rimbursimit të Depozitave po vjen edhe në Kosovë - së shpejti do të paguheni për shishet e plastikes, qelqit dhe kanaçet

Ekonomi
Elen Solar - lider në energji solare në Ballkan

Elen Solar - lider në energji solare në Ballkan

Elen
Kalo në kategori