Kohëve të fundit, ka qarkulluar lajmi se do të dalë në shitje modeli i fundit i LaFerrarit Aperta, që i përket koleksionit prej vetëm 210 njësive.

Nuk ka kaluar shumë dhe janë paguar 8.3 milionë euro, vetëm për ta pasur në pronësi këtë super-makinë, e cila më nuk do të hyjë në prodhim, transmeton Telegrafi.

Vetura me mundësi që t’i largohet pjesa e sipërme, është shitur për çmim afro dy herë më të lartë se që pritej.

Kjo e ka kaluar afro dy herë shumën prej tre milionë eurove, që ishte paguar për një LaFerrari kupe, në fillim të vitit të kaluar. /Telegrafi/