Policia e Kosovës ka njoftuar se gjatë 24 orëve të fundit në qytete të ndryshme të Kosovës, kanë shqiptuar 442 tiketa për mosrespektim të ligjit për parandalimin dhe luftimin e pandemisë COVID-19.

Policia gjithashtu ka shqiptuar edhe 683 tiketa trafiku.

Ndërkohë, janë raportuar 8 aksidente trafiku me të lënduar dhe 18 aksident trafiku me dëme materiale.