0Shares

Patos, brendi njohur i pjekurinave të misrit, hedh një hap para në zgjerimin e veprimtarisë së tij. Fjala është për produktin e ri në linjën e patatinave, Patos Patatos.

Futja në treg e artikujve ushqimorë asnjëherë nuk ka qënë më e vështirë sesa sot. Me këtë sfidë po përballen edhe brendet që kanë një kohë të gjatë në treg. Mirëpo Patos diti ku të trokiste për zhvilluar brendin e tij më të ri. Pa ndonjë hezitim ia besoi këtë mision agjencisë kreative ‘Trokit’. Këtë adresë Patosi e zbuloi përmes kompanisë partnere BPC, me të cilën ‘Trokit’ ka një bashkëpunim të thellë në zhvillimin e brendeve në rajon.

Fillimisht, ekipi i ‘Trokit-it’ u përkushtua në fazën më delikate, atë të krijimit të konceptit dallues nga produktet e tjera në treg. Nga këtu lindi emërtimi Patos Patatos, propozim ky që u prit shumë mirë nga menaxhmenti i Patos. Ky faktidha ‘Trokit-it’ një vullnet akoma më të madh për të kaluar në fazat e mëtejshme.

Më pas erdhi disejnimi i logos, tipografia, përcaktimi i ngjyrave, paketimi, etj, me një fjalë të gjithë elementët që një produkt e bëjnë unik në treg.

Puna mbaroi dhe Patos Patatos mund ta gjeni jo vetëm në supermarketet tona, por edhe në ato europiane.

Vlen të theksohet se për agjencinë kreative ‘Trokit’ ky është vetëm fillimi i bashkëpunimit me Patos dhe BPC, pasi që janë edhe një sërë brendesh të reja që pritet të zhvillohen në të ardhmen e afërt. /Telegrafi/

Të Ngjajshme
Shfaq Komentet (0)