Një situatë komike ka ndodhur në ndeshjen e javës së 33-të të ligës së futbollit holandez në mes të Vitesses dhe Twentes që ka përfunduar 5 me 0.

Futbollisti vendas Navarone Fur është përplasur me gjyqtarin e ndeshjes.

Në teren pasuan qeshjet pasi që Fur nxori katronin e verdhë nga xhepi i gjyqtarit duke e ndëshkuar atë.