LAJMI I FUNDIT:

Pas një dite të lodhshme i vetmi vend që doni të jeni është ambienti juaj shtëpiak!

Pas një dite të lodhshme i vetmi vend që doni të jeni është ambienti juaj shtëpiak!

Dinamika e jetës na kushtëzon që shumicën më të madhe të kohës të jemi jashtë ambientit të ngrohtë shtëpiak të zënë me punë, shkollim, aktivitete të ndryshme.

Prandaj në fund të ditës së lodhshme dhe plot angazhime ajo se çka na duhet është të jemi në ambientin tonë shtëpiak.

Eh sidomos kur ky ambient shtëpiak ju përmbush prej rehatisë deri tek nevojat tjera tuaja.

Ky ambient shtëpiak që i ka të gjitha e ka një emër, kompleksi Linda, Al Trade.

Kompleksi Linda, është definicioni i një ambienti shtëpiak të kompletuar, duke filluar nga lokacioni më se i përshtatshëm, në peri të Fushë Kosovës më saktësisht në Bresje, lidhet lehtësisht me qendrën e qytetit dhe me magjistralen e qyteteve tjera.

Pastaj vazhdojmë me hapësirat e mjaftueshme gjelbëruese ku ju e shijoni deri në thellësi stinën tuaj të preferuar të pranverës, po ashtu këndin e lodrave të fëmijëve.

Përveç tjerash ajo çka e kompleton këtë kompleks është termoizolimi i jashtëm me lesh guri dhe fasadë, muret e përbashkëta të banesave janë mure dy-shtresore, me izolim akustik me lesh guri në mes, posedon dritare të kualitetit të lartë PVC: me 3 xhama termoizolues, roleta të jashtme.

Po ashtu Linda ofron dyer të blinduara dhe dyer të brendshme të kualitetit të lartë, dysheme laminati dhe pllaka qeramike.

Në çdo banesë ka të inkorporuar sisteme të ngrohjes qendrore, sistem i sigurisë kundër zjarrit, objekti banesor është i pajisur me ashensorë të cilësisë së lartë, pastrimi i banesave përmes sistemit vakum të fshesës elektrike.

Kontaktoni tek kompleksi Linda: 043989111

Së bashku, jemi të lumtur! Al Trade Center

Për më shumë informata kontaktoni Al Trade Center në: 

0800 77 770 (pa pagesë), , +383(0)49 777 127+383(0)49 318 676, +383(0)44 976 777
info@altradecenter.com

www.altradecenter.com

Artikull i sponzorizuar