Një video e publikuar së fundmi nga Forcat Ajrore amerikane, shihet se si ushtria lëshon 8 xhipa Humvee nga një lartësi prej 1.5 kilometrash.

Videoja tregon makinat ushtarake të blinduara, përcjell bw, të cilat janë të pajisura të gjitha me nga tre parashuta, dhe përmes disa shufrave metalike lëshohen nga avioni për të qenë në dispozicion të këmbësorisë.

Kamerat e instaluara posaçërisht për këtë, kanë kapur momentet kur automjetet kanë prekur Tokën, natyrisht të padëmtuara.