Codemasters dhe Electronic Arts kanë futur risi në lojën F1 2021.

Lojtarët tani mund të zgjedhin pamjen e veçantë të veturës Red Bull Racing të përdorur gjatë fundjavës së garave në Turqi, e cila i kushtohet Honda. Ky “shpirt” i veçantë do të jetë i disponueshëm për një periudhë të kufizuar.

Një risi tjetër është shtegu i ri, i cili është shtegu Imola. Si kujtesë, pista Portimao iu shtua lojës në shtator të këtij viti.

Gjithashtu, pamja e makinave Mercedes dhe McLaren është ndryshuar për të qenë identike me pamjen aktuale të përdorur në kampionatin aktual të Formula 1.

Lajmi i mirë është se disa probleme në lojë janë zgjidhur, modifikimet e frenimit janë bërë në pista në Bahrein dhe Monza, dhe stabiliteti është përmirësuar. /Telegrafi/

Reklama
Reklama