Pronarët e A-Class, do ndjehen brenda veturës, sikurse në shtëpinë e tyre

Dihet për një kohë të gjatë, se Mercedes është duke punuar në G-Class të ri, që po e quan edhe si GLB, transmeton Telegrafi.

Më herët, është parë pamja e jashtme si kuti, teksa testohej në rrugë, ndërsa tani është siguruar edhe dukja e enterierit.

Makina që bazohet kryesisht te G-Class, nuk është çudi që shumicën e brendësisë e ka të njëjtë me atë model.

Konsola dhe kutia që ka shoferi anash, dukeshin më ndryshe, teksa ventilatorët dhe ekrani me 10.25-inch janë të njëjta.

Sikur te modelet e reja nga Mercedes, pritet që edhe G-Class ta ketë sistemin modern të informimit MBUX, sikur te A-Class. /Telegrafi/