Jeta studentore është e mbushur me ndodhi të paharrueshme por gjithashtu ka edhe sfida për studentët. Netë pa gjum, harxhime për studime, harxhime për udhëtime, pagesa për banesë ose edhe pak harxhime për qejf…

E kur jemi tek harxhimet, ato janë sfidat më të mëdha për studentët, pasi gjatë studimeve jo çdonjëri mund të ndajë kohë edhe për të punuar. Por, të gjithë mund t’i ikin harxhimeve të vogla dhe të fshehura të harxhimeve bankare, kur bëhet fjalë për llogarinë e vet traksacionale. Cili student nuk do të donte të ketë kartelën e vetë debitore?

Për këtë, Halk Bank ofron paketë speciale, të bërë për studentët me disa përfitime për ta dhe për prindërit e tyre. Për të gjithë studentët nga mosha 18 deri 24 vite që posedojnë INDEKS dhe që do të paisen me Visa paywave kartelë debitore, përfitojnë shërbime bankare online pa pagesë, aplikacion bankar për telefona të mençur, njoftim me SMS, që pa pa pagesë të udhëheqin me llogarinë e tyre në Halk Bank.

Si shtesë, studentët mund të tërheqin para nga çdo bankomat në Maqedoni dhe jashtë, pa ndonjë harxhim shtesë. Kjo që do t’i gëzojë shumë studentët, është se të njejtët do të kenë aplikacion mobil pa pagesë.

Tanimë studentët do t’i shijojnë në tërësi që do të ju’a huazojnë prindërit, pa harxhime shtesë me kartelën e lartëpërmendur.

Për 10-tshe të pastër për jetë studentore të thjeshtë. është shumë e thjeshtë, duhet të aplikoni këtu dhe t’i shfrytëzoni përfitimet që i përfitojnë vetëm studentët!

Artikull i sponsoruar