Bau Market, lideri i shitjes së konceptit “të gjitha në një vend”, ka përgatitur një ofertë të nxehtë për ditët e ftohta të fillimit të dimrit.

Kampanja e nëntorit përmes produkteve të përzgjedhura pasqyron më së miri qëllimin e Bau Market, që klientëve besnik të ju ofrojë cilësi në produkte, dhe shërbimet më të mira në vend.

Në këtë kampanjë zbritjesh, ju mund të pajiseni me lloje të ndryshme të ngrohëseve elektrike, me super çmime që fillojnë prej 7.90€, ose me kaminë për drunj prej 84.90€. Në fushën e ngrohjes, në këtë kampanjë ju mund të pajiseni me lloje të ndryshme, duke përfshirë këtu edhe kalldatë elektrike e ngrohëset me derivate djegëse, si nafta e gazi.

Nëse ju kanë mbetur ende gjethe pa pastruar, shfrytëzoni ofertën për të blerë mbledhëse gjethesh prej 4.50€, ose fryrëse e thithëse për gjethe prej 41.90€, me 1 vit garancion.

Ligji i komunikacionit e parasheh që në veturën tuaj të keni zingjirë për goma me vete prej datës 15 nëntor, e ato mund t’i gjeni gjatë kësaj jave të zbritjesh me çmim prej 11.50€

Prej paisjve shtëpiake, e deri te veglat e punës, të gjitha mund t’i gjeni me zbritje gjatë javë së maraklive në Bau Market.

Çmimet me zbtirje aplikohen vetëm me Bau Card! Antarësimi në Bau Card mund të bëhet në secilën pikë shitëse të Bau Market.

Shfleto ofertën e plotë onlinë duke klikuar këtu.