Nga partia opozitare OBRM-PDUKM pyesin se nëse prokurorja Katica Janeva është e përfshirë në rasti “Haraçi” pse nuk gjendet në paraburgim.

“Republika e Maqedonisë është viktimë e oktapodit kriminal të kryesuar nga i faluri Zoran Zaev. Qytetarët e Maqedonisë janë viktima të LSDM-së që përhapin tubacionet e tyre penale në çdo pjesë të jetës së qytetarëve”, akuzojnë nga OBRM-PDUKM.

Nga atje thonë se duhet të ketë një arsye pse asnjë prokuror nuk dyshohet në rast “Haraçi” pavarësisht rrëfimit të Vilma Ruskoska se në dëshmitë të cilat i posedon prokuroria dëgjohet edhe një person tjetër, prokuror?.

A është ky prokuror Katica Janeva, për të cilën është spekuluar se tashmë e ka braktisur shtetin? Pse, nëse bëhet fjalë për Janevën ajo nuk është e dyshuar dhe nuk gjendet në paraburgim?, pyesin nga OBRM-PDUKM./Telegrafi/