Nëse ju pëlqen të filloni muajin mbarë, atëherë fillo me ne.

E gjitha çka mund të ju duhet është të keni një TV, Telefon ose Llaptop, pse jo edhe produktet shtëpiake për një jetë më të lehtë.

Televizion

Pasi që Samsung njihet si njëri ndër brendet më me zhvillim, cilësi e kualitet të lartë, ju prezantojmë modelin më të ri të televizionit të krijuar nga ky brend.

Televizioni Samsung me rezolucion 4K UHD, ju ofron atë që ndoshta ju ka munguar, pamje mahnitëse dhe pasqyrim të pastër. Tani mund ta keni produktin në shtëpi dhe të kënaqeni me të gjitha ato përparësi që mund t’i gjeni tek ky model.

Telefon

Duke u nisur prej vetë faktit që gjatë viteve të fundit telefoni thuajse është produkti më i nevojshëm dhe sipas statistikave të dhëna nga e gjithë bota ka 4.68 miliardë njerëz që e përdorin telefonin, pse mos të jeni edhe ju njëri ndër ata. Tani ju sjellim modelet e fundit, telefon me një kamerë prej 24MP dhe me 64GB Memorie dhe 4GB Ram, ku e gjeni mundësinë të bëni sa më shumë fotografi dhe t’i ruani ato si kujtime të bukura.

Friz

Vera po ofrohet dhe është periudha më e mirë për të shijuar fruta dhe perime të freskëta, mirëpo moti i ngrohtë i prish ushqimet dhe ju detyron t’i hidhni ato në plehra . Tani e keni më të lehtë me modelin e Frizit nga brendi Hugo. Frizi me një kapacitet prej 260L ju ofron mundësinë të fusni sasi të mjaftueshme të ushqimeve. Rregulloni termostatin e frizit në nivel maksimal gjatë verës. Mbani ushqimet dhe mishin në zona të caktuara dhe kënaqu me ushqimet e freskëta dhe me shije.

Lavatriqe

Nëse dëshironi që sa më shpejtë dhe më lehtë ta keni punën e rrobave, atëherë pse jo mos ta keni lavatriqen e brendit Sharp në shtëpi. Kapaciteti prej 7 kilogramë që ju kursen kohën dhe energjinë. Pastrim i shumë rrobave me një herë të vetme. Po ashtu 16 programet për pastrim, ju ofrojnë mundësinë të caktoni mënyrën që dëshironi të pastrohen rrobat tuaja, dhe ta caktoni temperaturën e duhur për secilin material të rrobave.

Këto oferta janë të vërteta dhe vetëm në AZTECH

Shfrytëzo ditët nga 1 deri me 10 prill dhe përfito me çmimet më të volitshme produktet që ju duhen.

AZTECH ju mirëpret.

Artikull i Sponsoruar