LAJMI I FUNDIT:

Njerëzit me LYTH mbi buzë janë SHUMË TË LUMTUR – çfarë do të thotë ta keni midis vetullave, në shuplakë apo në shputë

Njerëzit me LYTH mbi buzë janë SHUMË TË LUMTUR – çfarë do të thotë ta keni midis vetullave, në shuplakë apo në shputë

Lythat në fytyrë dhe trup mund të zbulojnë shumë gjëra të rëndësishme që kanë lidhje me ju.

Reklama

Mund të besoni apo jo, mirëpo secili nga ne mund të bëhet çfarëdo që dëshiron pa marrë parasysh se ku e kanë lythin – mirëpo gjithmonë është mirë të dini që qëndron edhe pak fat në anën tuaj, transmeton Telegrafi.

Në ashtin e tëmblave

Nëse keni lyth në ashtin e tëmblave, do të keni raste të shumta për të bërë afarizëm. Mbase fjala mund të jetë për shpërngulje afariste apo për udhëtim vetëm për t’u argëtuar.

Midis vetullave

Lythi në këtë vend premton karrierë të suksesshme. Qoftë kur është fjala për avancime, ngritje page apo vetëm për punën në të cilën jeni të suksesshëm.

Nën vetull

Nëse keni lyth nën vetull, ai tregon që shumë lehtë mund t’i përshtateni çdo situate dhe të jeni të shkëlqyeshëm në komunikim me njerëzit. Për shkak të këtyre karakteristikave mund të jeni udhëheqës i shkëlqyeshëm.

Mbi buzë

Njerëzit me lyth në këtë vend janë atraktivë dhe shumica ndaj tyre shfaqin lakmi për shkak të popullaritetit që kanë midis njerëzve. U kushtojnë shumë rëndësi cilësisë së ushqimit, gjërave dhe çdo gjëje tjetër që i rrethon.

Në mollëz

Lythi në këtë vend është shenjë e liderit të shkëlqyeshëm dhe të fortë. Njerëzit me lyth të tillë janë të suksesshëm dhe shumë shpesh arrijnë deri në lartësi impresionuese.

Në shuplakë

Është shenjë e njerëzve të cilët duan stabilitetin. Shumë rrallë kanë probleme materiale dhe janë të suksesshëm në ekonomizim.

Në shputë

Njerëzit të cilët kanë lyth në shputë duan çdo gjë që është e re, udhëtojnë shumë, kënaqen me kuzhinat e vendeve të shteteve të tjera dhe pëlqejnë komunikimin. /Telegrafi/

Në trend Stil

Më shumë
Tri shenjat që tregojnë se partneri/ja është një tradhtar serialë

Tri shenjat që tregojnë se partneri/ja është një tradhtar serialë

Lifestyle
Nëse doni ta dini a do t’ju tradhtojë gruaja, shikojani gjoksin

Nëse doni ta dini a do t’ju tradhtojë gruaja, shikojani gjoksin

Lifestyle
Nuk është në testin për shofer: Kjo është një pyetje që edhe më të mirët e dështojnë - kush e ka përparësinë?

Nuk është në testin për shofer: Kjo është një pyetje që edhe më të mirët e dështojnë - kush e ka përparësinë?

Stil
Ja ku ndodhet shtëpia më e shtrenjtë në botë! Ka jetuar në të mbreti, e vjetër 190 vjet, kurse tani pronar është një ukrainas me ndikim

Ja ku ndodhet shtëpia më e shtrenjtë në botë! Ka jetuar në të mbreti, e vjetër 190 vjet, kurse tani pronar është një ukrainas me ndikim

Shtëpi të bukura
Ajo që shihni për herë të parë në një foto mund të zbulojë aspekte të fshehura të personalitetit tuaj

Ajo që shihni për herë të parë në një foto mund të zbulojë aspekte të fshehura të personalitetit tuaj

Lifestyle
Gjejeni cilës shenjë i përkisni në horoskopin kinez dhe çfarë tregon ajo për ju

Gjejeni cilës shenjë i përkisni në horoskopin kinez dhe çfarë tregon ajo për ju

Lifestyle
Kalo në kategori