Korrespondentja speciale e Sky News, Alex Crawford ndodhet aktualisht në Kiev, ku zonat e banuara janë shkatërruar pasi u sulmuan.

Ajo ka përshkruar terrorin e ndjerë nga ata që mbijetuan disi, përcjell Telegrafi.

“Kishte rreth tetë shtëpi këtu që janë rrafshuar, rrafshuar plotësisht”, thotë Crawford.

“Putini nuk do të ndalet në Ukrainë”, paralajmëron presidenti i Lituanisë “Putini nuk do të ndalet në Ukrainë”, paralajmëron presidenti i Lituanisë

“Këtu kanë vdekur nga një familje rreth gjashtë veta, tre fëmijë, njëri rreth 12 vjeç, tjetri më duket adoleshent më i madh”.

“Në mënyrë të pabesueshme, disa civilë mbijetuan. Njerëzit me të cilët kemi biseduar thonë se tani janë reduktuar duke u përpjekur për të gjetur ndonjë dokument dhe ndonjë pjesë të pasurisë”.

“Shikoni se çfarë kanë bërë këto bomba. Kjo ndodhi disa ditë më parë të premten, ata janë ende të tronditur nga tronditja e gjithë kësaj”.

Reklama
LIVE: Dita e 12-të e agresionit – publikohen të dhënat rreth humbjeve të ushtrisë ruse, presidenti i Lituanisë paralajmëron se “Putini nuk do të ndalet në Ukrainë” LIVE: Dita e 12-të e agresionit – publikohen të dhënat rreth humbjeve të ushtrisë ruse, presidenti i Lituanisë paralajmëron se “Putini nuk do të ndalet në Ukrainë”
Reklama

“Dje ishim në një zonë krejtësisht të ndryshme ku civilët, të cilët po përpiqeshin të largoheshin nga një zonë luftarake aktive, u qëlluan teksa po përpiqeshin të iknin”.

“Pra, nuk ka asnjë civil në Ukrainë që ndihet veçanërisht i sigurt në këtë moment. Nuk ka ligje ndërkombëtare, me sa duket, që po respektohen”. /Telegrafi/