0Shares

Ndiqni instruksionet dhe kushtoni kujdes frymëmarrjes. Këtu qëndron efekti!

Nuk është me rëndësi vetëm të ushtroni, por me rëndësi është si të ushtroni.

Ekzekutimi i drejtë i ushtrimeve dhe frymëmarrja e drejtë, plus edhe ndonjë truk, do të shtojnë efektin shumëfish, transmeton Telegrafi.

Shikoni videon me kujdes dhe ndiqni të gjitha instruksionet.

Të Ngjajshme
Shfaq Komentet (0)