LAJMI I FUNDIT:

Një modifikues holandez ka ndërtuar një Land Rover Defender 90 të konvertueshëm

Një modifikues holandez ka ndërtuar një Land Rover Defender 90 të konvertueshëm

Ekziston një tjetër perlë që duhet të shtohet në listën e “tregimeve horror me një fjali”: “një modifikues ka zbuluar një version të modifikuar të Land Rover Defender”. Një fjali që të drithëron.

Përveç Neils van Roij – projektuesi pas një “Rangie” të bukur me dy dyer, një Rolls Shooting Brake nën zero dhe një furgon për shitje buke Ferrari Bellissimo – nuk është “poet i tragjedisë”. Vepra e tij e fundit, nëpërmjet Heritage Customs, është përshkruar si një “version më heroik i Mbrojtësit”.


E ndërtuar sipas kërkesave akute të çdo klienti dhe një makinë që i nënshtrohet një procesi të plotë konvertimi, vetura është quajtur “Valiance Convertible”, raporton TopGear, përcjell Telegrafi.

Ekziston një rrjedhë pune me tre faza që përfshin një skicë dixhitale fillestare që përshkruan specifikimet e dëshiruara, e ndjekur nga pjesa e vështirë e çmontimit të plotë të makinës së dhuruar, prerja dhe më pas përforcimi i saj.

Ky Defender bëhet me çati të re dhe me mekanizmin i tij përkatës, i ndjekur nga një rilyerje dhe rimbushje e plotë, dhe më pas “provat dhe testimin e kilometrazhit”.

Kjo makinë ka ndoshta një nga kombinimet më të mira të ngjyrave të mundshme për një makinë të tillë: jeshile jashtë, kafe brenda dhe rrota çeliku.

Nuk është fare histori të mrekullueshme horror, megjithëse çmimi mund t’i trembë disa: Heritage Customs tha se vetë vetura e modifikuar – pa përfshirë makinën e dhuruar – do të kushtojë mbi 85 mijë euro. /Telegrafi/

neils van roij land rover defender 90 convertible

neils van roij land rover defender 90 convertible

neils van roij land rover defender 90 convertible

neils van roij land rover defender 90 convertible

neils van roij land rover defender 90 convertible

neils van roij land rover defender 90 convertible

neils van roij land rover defender 90 convertible