Një burrë ka treguar përvojën e tij kur kishte mbetur i mbyllur brenda një dyqani ushqimor Aldi dhe e ndau atë në mediat sociale.

“Unë mund ta zhbllokoja derën vetë, por thirra policët për të shmangur ndezjen e alarmit”, ka shkruar ai, përcjell Telegrafi.

Ai tregoi orën e tij dhe tha se dyqani u mbyll herët.

@khaosblackmetal During the pandemic, Aldi closed early and the cashier neglected to make sure no customers were left in the store. #youhadonejob #911 #trendingnow ♬ original sound – Khaos Blackmetal

Ndërkohë një artikull i publikuar ka treguar një përmbledhje të disa prej procedurave që punonjësit duhet të ndjekin kur hapin dhe mbyllin një dyqan.

Përveç sigurimit që dyqani të jetë i pastër përpara se të largohet, të rimbushet me produkte dhe të mbyll regjistrat, Shopify rekomandoi gjithashtu që punonjësit të bëjnë një njoftim se dyqani po mbyllet.

Ndërsa kur vjen koha për të mbyllur dyqanin, u vu në dukje se punonjësit duhet të kontrollojnë dyqanin për të siguruar që të gjithë të largohen. /Telegrafi/