LAJMI I FUNDIT:

Një kërcë, një gol, një fitore: Merr pjesë në lojën e madhe të Patos për Kampionatin Evropian!

Një kërcë, një gol, një fitore: Merr pjesë në lojën e madhe të Patos për Kampionatin Evropian!

Nga 15 prilli janë ditët tuaja me fat, pse?

Sepse nëse han një nga tri llojet e çipsit Patos (Rolls, i gjelbër dhe me spec) nga paketimet e vogla dhe ato 90gr, do të futeni në lojën gjigante shpërblyese që gjasat janë shumë të mëdhaja të fitoni shumë shpërblime.

Me pak fjalë ky kampionat do të ketë emocione të dyfishta, për fitoren e lojëtarëve dhe ekipeve si dhe fitoren tënde me Patos.

Për këtë Kampionat Evropian që është më speciali ndonjëherë, Patos Kosova ka përgatitur një super lojë shpërblyese për të gjithë adhuruesit e Patosit dhe futbollit.

Gjeni kuponin brenda paketimeve me lojtarët më të mirë të kombëtareve më të mira, ngjitni ato në album dhe fitoni shumë dhurata pas çdo faqe të mbushur si:

– 333 Dëgjuese bluetooth

– 222 Topa futbolli

– 111 Smart watch

– 99 Tableta

– 99 Samsung A05

– 11 Trotineta

– 5 Sony PS5 dhe

– 5 iphone 15

View this post on Instagram

A post shared by Patos Kosova (@patos.kosova)

Gjithashtu, ju do të fitoni me mijëra Fanela dhe çokollata Tadelle.

Pra loja ka filluar nga 15 prilli dhe do të zgjas gjatë tërë kampionatit, deri më 31 korrik 2024.

Nuk na mbetet gjë tjetër veçse të ju urojmë tepër FAT sepse shpërblime keni të jashtëzakonshme!