Në këtë mënyrë të thjeshtë do të luftoni kundër vibracioneve të këqija dhe do ta bëni shtëpinë të qetë

Çdo njeri pas punës dhe obligimeve të përditshme dëshiron që të pushojnë në shtëpinë e tij. Mirëpo, ndonjëherë shtëpia, për shkak të vibracioneve të këqija, na bën më të lodhur, transmeton Telegrafi.

Energjia negative mund të akumulohet në banesë apo në shtëpi dhe kështu të prishë marrëdhëniet tona me më të dashurit. Sapo kjo energji të “trokasë” në shtëpi, ajo aty do të qëndrojë gjithnjë derisa të mos bëni diçka që ta përzini.

Në përpjekje për të eliminuar energjinë e keqe, mund të bini në konflikt dhe mosmarrëveshje me familjen.

Qe se si në mënyrë të thjeshtë mund ta ktheni qetësinë në shtëpi.

Përbërësit:

– 1 shishe e vogël uthull të bardhë,
– 1 lugë kripë deti,
– 1 vazo transparente qelqi,
– uji.

Përgatitja:

• Qitni uthullën dhe pak ujë në gotë.
• Qitni kripën e detit dhe lëreni në vendin më të frekuentuar në shtëpi.
• Është me rëndësi që gotën ta lini të qëndrojë 24 orë të fshehur nga shikimi i të tjerëve.

Nëse e shihni që kripa pluskon në ujë, lajeni me themel dhe përsëriteni procesin.

Vetëm atëherë kur kripa do të qëndrojë në fund të vazos, është shenjë që energjitë e këqija janë zhdukur. /Telegrafi/