Një përdorues i TikTok e la telefonin e tij në një linjë hekurudhore për të ilustruar se sa shpejt udhëton një tren – dhe kjo është absolutisht e tmerrshme.

Një video e tillë, sipas mediave të huaja, përcjell Telegrafi, është zbuluar për të treguar rrezikun e qëndrimit në binarët e trenit.

Andaj, nuk duhet të shkelni kurrë, asnjëherë në një binar treni, nëse nuk jeni të kualifikuar dhe është e sigurt për ta bërë këtë.

Sigurisht, përveç vetes, ju thjesht po rrezikoni edhe të tjerët (shoferin, inxhinierët, punonjësit e pashmangshëm të urgjencës) në rrezik për t’u traumatizuar.

Vetëm verën e kaluar, Network Rail i Britanisë së Madhe tha gjithashtu se ishin raportuar 433 incidente serioze që nga fillimi i pandemisë COVID.

Ndryshe, siç bëhet e ditur, në Mbretërinë e Bashkuar, trenat kanë një shpejtësi maksimale operative prej 125 mph, megjithëse shumë prej tyre janë të aftë për shpejtësi deri në 140 mph.

Sidoqoftë, ata zakonisht udhëtojnë me shpejtësi midis 60 dhe 65 mph.

Ndërkohë në SHBA, disa trena udhëtojnë me shpejtësi 150 mph. /Telegrafi/

@itsmenoahg And you think THIS will STOP ⁉️ No No No. #inform #educate #trains #fast @amtrak #fyp #foryou ♬ original sound – Noah 😀