Një ndër veturat më të pëlqyera dhe ikonë të Nissan pa dyshim se është Juke.

Nissan Juke mund të bëhet i juaji për 172 euro në muaj në kuadër të vlerësimit të veturës tuaj të vjetër, me ofertën “Bjerre kerrin e vjetër, merre kerrin e ri”, ofertë e cila po vazhdon te Auto Mita – distributori i autorizuar i Nissan.

Juke në pakon e lartë “Acenta” vjen me karakteristika si:
– Motor 1.6 113 KF
– Ndërrues automatik
– Kulm panoramik
– Klimë automatike
– Fellne alumini 16’’ dhe shumë veçori tjera

Juke mund të bëhet i juaji dhe mjafton veturën e vjetër ta dorëzoni te Auto Mita, distributori i autorizuar i Nissan dhe të merrni veturën e re fenomenale.

Auto Mita vazhdon me ofertën fantastike dhe për më shumë detaje vizitoni show-roomin në magjistralen Prishtinë – Ferizaj.